X-Factor: Η 25χρονη διαγωνιζόμενη αποθεώθηκε από την Μαρίζα Ρίζου – «Με χάνετε»

23:46 - 03/04/2022

Η Άρτεμις Κυριακοπούλου ανέβηκε στη σκήνη του X-Factor στο αποψινό επεισόδιο και μάγεψε του κριτές και To άρθρο X-Factor: Η 25χρονη διαγωνιζόμενη αποθεώθηκε από την Μαρίζα Ρίζου – «Με χάνετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

X-Factor: Αυτή είναι η διαγωνιζόμενη που αποθέωσε η Μαρίζα Ρίζου - «Με χάνετε!»

«Είσαι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια που έχω ακούσει στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Σε θαύμασα», είπε η κριτής που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

X-Factor: Ακούστε την 25χρονη διαγωνιζόμενη που ξετρέλανε τη Μαρίζα Ρίζου- «Σε θαύμασα!»

Η Άρτεμις Κυριακοπούλου ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor στο επεισόδιο της Κυριακής και μάγεψε του κριτές και ιδιαίτερα τη Μαρίζα Ρίζου με...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

X-Factor: Αυτή είναι η διαγωνιζόμενη που αποθέωσε η Μαρίζα Ρίζου – «Με χάνετε!» (VID)

Η 25χρονη τραγουδίστρια σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Αγγλία και όπως είπε ήταν μουσικός του δρόμου: «Στην Αγγλία ο κόσμος εμψυχώνει και λατρεύει τους μουσικούς του δρόμου. Μπορείς να ζήσεις από αυτό». Στην Ελλάδα όπως είπε ήρθε εξαιτίας της πανδημίας αλλά είχε ένα σοβαρό τροχαίο που την κράτησε μακριά από τη μουσική. «Κλείστηκα στον εαυτό μου και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»