Τζόυς Ευείδη: «Ο Φιλιππίδης κι ο Λιγνάδης τέλειωσαν ως ηθοποιοί»

07:58 - 03/04/2022

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Τζόυς Ευείδη: «Ο Φιλιππίδης κι ο Λιγνάδης τέλειωσαν ως ηθοποιοί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόυς Ευείδη: «Φιλιππίδης και Λιγνάδης δεν θα δουλέψουν ξανά – Έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί»

Η ηθοποιός έκανε λόγο για «κατάχρηση εξουσίας» από τους δύο κατηγορούμενους και τόνισε ότι όλο αυτό είναι στενάχωρο.

Διαβάστε το στο in.gr

Τζόυς Ευείδη για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη: «Έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί. Αυτό που είχαν είναι μία αρρώστια»

Στο ερώτημα εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μπορέσουν να ξαναεργαστούν στο θέατρο και αν η ίδια θα συνεργαζόταν μαζί τους μετά από όσα έχουν ακουστεί, δήλωσε: “Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι να δουλέψουν, αλλά ούτε να πάνε να δουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζόυς Ευείδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί»

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, To άρθρο Τζόυς Ευείδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζόυς Ευείδη: «Ο Φιλιππίδης κι ο Λιγνάδης τέλειωσαν ως ηθοποιοί»

«Αυτό που είχαν είναι μια αρρώστια, μια ντόπα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε