Ευάγγελος Βενιζέλος: «Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση ‘Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη’» – Αιχμηρή ανάρτηση προς πάσα κατεύθυνση

17:22 - 02/04/2022

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο OT FORUM, μεταξύ άλλων, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αναφέρθηκε σε μία φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίες είχε κάνει τη δήλωση «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη».

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανάρτηση Ευάγγελου Βενιζέλου: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

«»Θέλω να ελπίζω ότι η Κυβέρνηση και η αντιπολίτευση που ανήκει στο δημοκρατικό - ευρωπαϊκό φάσμα αντιλαμβάνεται τη σημασία των θέσεων αυτών και μπορεί να τις αξιοποιήσει», αναφέρει ο κ.Βενιζέλος 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

«Θέλω να ελπίζω ότι η Κυβέρνηση και η αντιπολίτευση που ανήκει στο δημοκρατικό - ευρωπαϊκό φάσμα αντιλαμβάνεται τη σημασία των θέσεων αυτών και μπορεί να τις αξιοποιήσει», αναφέρει ο κ.Βενιζέλος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ευάγγελος Βενιζέλος: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση »Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο OT FORUM, μεταξύ άλλων, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αναφέρθηκε σε μία φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίες είχε κάνει τη δήλωση «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη».

Διαβάστε το στο tovima

Βενιζέλος: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

Επανέλαβα και προχθές κάτι που έχω τονίσει πολλές φορές, ότι η στρατηγική μας έναντι της Τουρκίας πρέπει να βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και να εκκινεί από την εξουδετέρωση των μονομερών και παράνομων τουρκικών ισχυρισμών που διαστρέφουν τις ελληνικές θέσεις, αναφέρει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στο facebook. Σε αυτό , αναφέρει ο κ.Βενιζέλος, μπορεί να συντελέσουν σημαντικά τρεις απλές και αυτονόητες δηλώσεις: «Πρώτον, ότι η Ελλάδα προφανώς δεν θεωρεί το Αιγαίο ελληνική λίμνη. Δεύτερον, ότι η Ελλάδα προφανώς δεν θέλει να αποκλείσει την Τουρκία από τη Μεσόγειο, από τις πολυμερείς συνεργασίες και την αξιοποίηση των κοι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευ.Βενιζέλος: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

«Επανέλαβα και προχθές κάτι που έχω τονίσει πολλές φορές, ότι η στρατηγική μας έναντι της Τουρκίας πρέπει να βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και να εκκινεί από την εξουδετέρωση των μονομερών και παράνομων τουρκικών ισχυρισμών που διαστρέφουν τις ελληνικές θέσεις, αναφέρει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στο facebook.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ανάρτηση Ευάγγελου Βενιζέλου: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

Σε αυτό , αναφέρει ο κ.Βενιζέλος, μπορεί να συντελέσουν σημαντικά τρεις απλές και αυτονόητες δηλώσεις: «Πρώτον, ότι η Ελλάδα προφανώς δεν θεωρεί το Αιγαίο ελληνική λίμνη. Δεύτερον, ότι η Ελλάδα προφανώς δεν θέλει να αποκλείσει την Τουρκία από τη Μεσόγειο, από τις πολυμερείς συνεργασίες και την αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικών πόρων, αυτό όμως προϋποθέτει οριοθετήσεις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βενιζέλος: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δήλωνε ότι «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βάλλει προς πάσα κατεύθυνση, κάνοντας λόγο για «δήθεν υπερπατριώτες» και «άσχετους». Απάντηση σε όσους «εξεπλάγησαν» από την δήλωση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο πρόσφατο OT FORUM, ότι «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη», έδωσε ο ίδιος σε αναρτησή του στο Facebook. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ […] The post Βενιζέλος: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δήλωνε ότι «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

“Ξαναχτυπά” ο Βενιζέλος: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη…

Επανέλαβα και προχθές κάτι που έχω τονίσει πολλές φορές, ότι η στρατηγική μας έναντι της Τουρκίας πρέπει να βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και να εκκινεί από την εξουδετέρωση των μονομερών και παράνομων τουρκικών ισχυρισμών που διαστρέφουν τις ελληνικές θέσεις, αναφέρει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του […] “Ξαναχτυπά” ο Βενιζέλος: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη… - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ανάρτηση Ευάγγελου Βενιζέλου: Πότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε τη δήλωση «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

«Θέλω να ελπίζω ότι η Κυβέρνηση και η αντιπολίτευση που ανήκει στο δημοκρατικό - ευρωπαϊκό φάσμα αντιλαμβάνεται τη σημασία των θέσεων αυτών και μπορεί να τις αξιοποιήσει», αναφέρει ο κ.Βενιζέλος.Επανέλαβα και προχθές κάτι που έχω τονίσει πολλές φορές, ότι [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

O Καραμανλής δεν έκανε τον Πόντιο Πιλάτο και ο Σαμαράς δεν είναι πια μόνος του…

Aν θέλουν να με μισούν, ας το κάνουν! Η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι-Ρόουζ, δεν ενδιαφέρεται για τους haters

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

«Στόχος του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ακατοίκητης νεκρής ζώνης» στη μεθόριο με τον Λίβανο

Live από το inSport και το Mega play το Oλυμπιακός – Ρόμα

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: Άλλοι έχουν αρχηγό και ψάχνουν για κόμμα – Χρειαζόμαστε έναν στιβαρό πρόεδρο