Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Οσκαρ – «Σοκαριστικές και αλγεινές» οι πράξεις μου
03:30 - 02/04/2022
«Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Οσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Γουίλ Σμιθ στην ανακοίνωσή του, με την οποία κάνει γνωστή την παραίτησή του από μέλος της Ακαδημίας των Οσκαρ.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Οσκαρ – «Σοκαριστικές και αλγεινές» οι πράξεις μου
Κάνοντας σφοδρή αυτοκριτική για τις «σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες» πράξεις του, ο Γουίλ Σμιθ ανακοίνωσε την παραίτησή του από μέλος της Ακαδημίας των Οσκαρ.
Διαβάστε το στο tovimaΟ Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ- Κινήθηκε πειθαρχική δίωξη κατά του καλλιτέχνη
«Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός. «Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓουίλ Σμιθ: Παραίτηση-βόμβα από την Ακαδημία των Όσκαρ – Αναμένονται αποφάσεις για το χαστούκι
Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr