Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ ο Γουίλ Σμιθ

03:00 - 02/04/2022

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ - «Οι πράξεις μου ήταν σοκαριστικές»

Να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ  αποφάσισε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ - «Οι πράξεις μου ήταν σοκαριστικές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΗΠΑ: Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ – Οι πράξεις μου ήταν σοκαριστικές, δήλωσε

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης. «Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός. «Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ

Να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ  αποφάσισε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Διαβάστε το στο aek365.com

Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Οσκαρ ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι

Ο ηθοποιός, που λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές γεγονός, πήρε το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου, αναγνωρίζει ότι πλήγωσε πολλούς και δηλώνει έτοιμος να αποδεχτεί τις συνέπειες της πράξης του The post Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Οσκαρ ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ - Τι σημαίνει αυτό έμπρακτα

Μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να…

Διαβάστε το στο queen.gr

Μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Οσκαρ

«Σοκαριστικές και αλγεινές» οι πράξεις μου, λέει τώρα ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο vita.gr

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες»

Διαβάστε το στο news.gr

Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ ο Γουίλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης. «Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος […] The post Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ ο Γουίλ Σμιθ appeared first on

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Oscars

Ήταν το γεγονός που κάλυψε οτιδήποτε άλλο στη φετινή τελετή των Oscars, ακόμη και το κόκκινο χαλί. Ο Will Smith αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας μετά το χαστούκι του στον κωμικό Chris Rock, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Οscars ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο […] The post Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Oscars appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ  αποφάσισε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου

«Σοκαριστικές και ασυγχώρητες οι πράξεις μου»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ αποφάσισε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε ο ίδιος. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης. «Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός. «Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, στην σκηνή, την ώρα που παρουσίαζε ένα από τα βραβεία Όσκαρ, ο Σμιθ ανακοίνωσε μέσα από ένα σύντομο κείμενο την παραίτησή του από την Ακαδημία των Όσκαρ. Ο ηθοποιός αναφέρει στη δήλωσή του: «Θα αποδεχθώ πλήρως τις όποιες και όλες τις συνέπειες […] The post Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο