Ζέτα Μακρυπούλια: Η επική πρωταπριλιάτικη φάρσα στον Νίκο Μουτσινά

17:10 - 01/04/2022

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή 1/4 στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.  Συγκεκριμένα, η To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Η επική πρωταπριλιάτικη φάρσα στον Νίκο Μουτσινά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέτα Μακρυπούλια: Η επική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά και η αντίδρασή του

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή (1/4). Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4, όπου το Καλό Μεσημεράκι θα προβάλλεται στις 16:00. Η ίδια όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί, αφού θέλησε να κάνει και μία πλάκα στον αγαπημένο της φίλο. Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καθημερινά παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ την ίδια ώρα με τον Νίκο Μουτσινά, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρεις τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το πρωταπριλιάτικο αστείο της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια. Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»