Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Παπαγιάννη: «Ανήκει στο ΝΒΑ»

15:50 - 01/04/2022

Η σπουδαία εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώην προπονητή των “πρασίνων” και της Εθνικής, Ρικ Πιτίνο. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 87-86 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 33η αγωνιστική, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν στη Euroleague. Οι «πράσινοι» ... Περισσότερα To άρθρο Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Παπαγιάννη: «Ανήκει στο ΝΒΑ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης ανήκει στο ΝΒΑ»! (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο έμεινε εκστασιασμένος με την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγώντας πως ο σέντερ του Παναθηναϊκού ανήκει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άρης – Βόλος 0-1: Οι Θεσσαλοί άλωσαν το Χαριλάου και προσγείωσαν απότομα τους «κίτρινους»

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»