Η Χρύσα Ρώπα κόλαφος για τον Θανάση Λάλα: «Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του, χειραγωγούσε το παιδί μου»

00:36 - 01/04/2022

Στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια φιλοξενήθηκε η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε για το γάμο της με τον […] The post Η Χρύσα Ρώπα κόλαφος για τον Θανάση Λάλα: «Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του, χειραγωγούσε το παιδί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: «Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του, χειραγωγούσε το παιδί μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: «Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του, χειραγωγούσε το παιδί μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Χρύσα Ρώπα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο της με τον Θανάση...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: «Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του, χειραγωγούσε το παιδί μου»

Στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια φιλοξενήθηκε η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε για το γάμο της με τον Θανάση Λάλα και το τέλος του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χρύσα Ρώπα κατά Θανάση Λάλα: «Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του, χειραγωγούσε το παιδί μου»

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό. Ήταν για κακό αυτό» είπε η Χρύσα Ρώπα. «Όλος ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»