Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις»

00:08 - 01/04/2022

Η συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» προβλήθηκε To άρθρο Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα: Όλος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις – Εγώ ήμουν η τελευταία που το έμαθα

Το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα χθες Πέμπτη (31/1) στο OPEN με μια ακόμα συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η Χρύσα Ρώπα «ξάπλωσε» στον καναπέ της Αννίτας και άνοιξε την καρδιά της. Η Χρύσα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην εφηβεία, όπου έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. Ξετύλιξε συγκινητικές εικόνες και συναισθήματα σχετικά με την ένωση με τη βιολογική δίδυμη αδερφή της, αλλά και τη συμφιλίωση με τους θετούς γονείς της και όσα έζησε μαζί τους μέχρι τις τελευταίες τους στιγμές. «Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά, έβλεπα τα σημάδια. Το ήξεραν όλοι εκτός από εμένα. Αυτό που με καθόρισε ήταν ότι μετά το έμαθα στην

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

"Χείμαρρος" η Ρώπα για τον Λάλα: Ολος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις, εγώ τα έμαθα τελευταία

"Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα

Η συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η αγαπημένη ηθοποιός «ξάπλωσε» στον καναπέ της Αννίτας και άνοιξε την καρδιά της. Η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πολυτάραχο γάμο της με τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρύσα Ρώπα για Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε ότι είχε παράλληλες σχέσεις και εγώ ήμουν η τελευταία που το έμαθα» – ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα, το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή “Ανοιχτά” του Open.«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που ξαφνικά κάποιος νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις