Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή»

17:02 - 31/03/2022

Τον αποτροπιασμό της θέλησε να εκφράσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσα από τα social media, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Tης αρμόζει το τρις εις θάνατον»

Η παρουσιάστρια πήρε θέση για τις δραματικές εξελίξεις στης υπόθεση της Πάτρας.

Διαβάστε το στο in.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν όντως καταδικαστεί, της αρμόζει το τρις εις θάνατον»

Τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών στην Πάτρα και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου παρακολουθεί σύσσωμη η ελληνική κοινωνία. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τη μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μια φωτογραφία των τριών νεκρών παιδιών και έγραψε στη λεζάντα: «Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή»

“Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας” τονίζει, μέσα σε όλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Τον αποτροπιασμό της θέλησε να εκφράσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσα από τα social media, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών θανάτων στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»