Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε, ειδικά σήμερα»

15:26 - 31/03/2022

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθεί όλο το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο To άρθρο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε, ειδικά σήμερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε, ειδικά σήμερα

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αλλά και την σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν προκαλέσει οργή και θλίψη στην κοινωνία. Ο Νίκος Μουτσινάς, στην έναρξη της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης (31/03) έκανε τη δική του τοποθέτηση για το θέμα. «Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, ειδικά σήμερα. Πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, άσχημα τα συμβάντα, άσχημες οι εξελίξεις. Η εκπομπή αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, είναι η εργασία μας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να σκεφτούν κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. «Όλοι οι υπόλοιποι ξέρετε τι κάνετε, παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε με τα γνωστά ναρκωτικά. Έχουν σώσει πο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Κανονικά θα έπρεπε να φύγουμε σήμερα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο επίκεντρο τις επικαιρότητας και απασχολεί το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών. Με αυτά τα δεδομένα […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Κανονικά θα έπρεπε να φύγουμε σήμερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»