Αντίνοος Αλμπάνης: «Στεναχωρήθηκα όταν σχολίαζαν το ξυρισμένο μου κεφάλι, διαλύθηκα»
14:26 - 31/03/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε την Πέμπτη 31/3 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: «Στεναχωρήθηκα όταν σχολίαζαν το ξυρισμένο μου κεφάλι, διαλύθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Στεναχωρήθηκα όταν σχολίαζαν το ξυρισμένο μου κεφάλι, διαλύθηκα
Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: «Στεναχωρήθηκα όταν σχολίαζαν το ξυρισμένο μου κεφάλι»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο...
Διαβάστε το στο ZouglaΑντίνοος Αλμπάνης: Με «κανιβάλισαν» όταν ξύρισα το κεφάλι μου, διαλύθηκα
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική σε εκπομπή που σχολίαζαν το ξυρισμένο κεφάλι μου, έβλεπα τον κανιβαλισμό, διαλύθηκα». «Γιατί το ζω αυτό; Γιατί να περάσω αυτή τη δύσκολη πίστα;» έλεγα. Ο ίδιος είπε ακόμα ότι δεν είχε καταλάβει ότι μιλώντας για το πρόβλημα με την υγεία του θα βοηθούσε άλλους ανθρώπους. Ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά, αρκετές φορές, για την μάχη του με τον καρκίνο. «Όταν ακούς από το στόμα του γιατρού πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος. Είναι η στιγμή που λες, “τώρα τι;”. Δεν ξέρεις αν αυτό το πράγμα θα πάει καλά ή δεν θα πάει. Πώς θα είναι η ζωή,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: «Στεναχωρήθηκα όταν σχολίαζαν το ξυρισμένο μου κεφάλι»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Ήταν από τις στιγμές που διαλύθηκα»
Στον καναπέ της εκπομπής Breakfast @Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο πρόσφατο παρελθόν. Με αφορμή την ερώτηση της Ελίνας Παπίλα αναφορικά με το αν περίμενε πόσο θα βοηθούσε κόσμο η προσωπική του εξομολόγηση και κατά πόσο αυτό είχε […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Ήταν από τις στιγμές που διαλύθηκα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr