Πάτρα-Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω τίποτα – Ξέρω το παιδί μου

14:16 - 31/03/2022

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και την εμπλοκή σε αυτούς της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου που συνελήφθη την Τετάρτη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Έπειτα από αρκετές ώρες σιωπής, η μητέρα της συλληφθείσας 33χρονης έσπασε τη σιωπή της και αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης.  «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε, σε συνέντευξή της στο STAR. «Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί», συμπλήρωσε. Άφαντος ο Μάνος Δασκαλάκης Στο μικροσκόπιο των αρ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν πιστέυω ότι έχει κάνει κάτι - Ξέρω το παιδί μου (Βίντεο)

Η μητέρα της κατηγορούμενης σπάει τη σιωπή της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πάτρα – Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω τίποτα – Ξέρω το παιδί μου

‌Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και την εμπλοκή σε αυτούς της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου που συνελήφθη την Τετάρτη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Έπειτα από αρκετές ώρες σιωπής, η μητέρα της συλληφθείσας 33χρονης έσπασε τη σιωπή της και […] The post Πάτρα – Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω τίποτα – Ξέρω το παιδί μου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας» - Τι λέει η μητέρα της Ρούλας λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της κόρης της

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Η μητέρα της Πισπιρίγκου, μετά τη σύλληψη: «Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι»

Η μητέρα της «Μήδειας» της Πάτρας μαζί με την μικρή κόρη της Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε στο STAR στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και υπερασπίστηκε την κόρης της, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης 9χρονης Τζωρτζίνας. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μητέρα Πισπιρίγκου: "Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι"

"Έχει την απόλυτη στήριξή μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)