Διαβήτης τύπου 2: Τα φυτικά συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο
18:04 - 30/03/2022
Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τακτικά περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή τους είχαν 50% χαμηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 σε σύγκριση με εκείνους που έτρωγαν λιγότερα φρούτα και λαχανικά. Δεδομένου ότι η έρευνα δείχνει ότι ο διαβήτης τύπου 2 μπορεί να προληφθεί μέσω μιας υγιεινής διατροφής, οι ερευνητές ήθελαν να μάθουν πόσο σημαντική είναι η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Έτσι, διεξήγαγαν τη μεγαλύτερη μελέτη στον κόσμο που μέτρησε τα επίπεδα βιταμινών στο αίμα που συνδέονται με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών σε έναν πληθυσμό. Αυτή η μέθοδος χρήσης αντικειμενικών διατροφικών βιοδεικτών -δείκτες διατροφικής πρόσληψης, […]
The post Διαβή
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr