Βασίλης Παλαιολόγος: «Λιποθύμησε, κατέβηκα και του παρείχα τις πρώτες βοήθειες»

15:32 - 30/03/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Παλαιολόγος στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και τη […] The post Βασίλης Παλαιολόγος: «Λιποθύμησε, κατέβηκα και του παρείχα τις πρώτες βοήθειες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Παλαιολόγος: Σταματήσαμε την παράσταση και χρειάστηκε να κατέβω για να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες

Ο Βασίλης Παλαιολόγος έδωσε συνέντευξη στη “Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον” και τη Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για το θέατρο κι απρόοπτα που του έχουν τύχει. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παλαιολόγος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει σε παράσταση, λίγο μετά την έναρξη, περίπου στο δεκάλεπτο, συνάδελφος να ξεχάσει τελείως το κείμενο. Σταματήσαμε την παράσταση, έγινε ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Παλαιολόγος: Σταματήσαμε την παράσταση και χρειάστηκε να κατέβω για να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»