«Δε σκότωσε μόνο τα δύο παιδιά, αλλά δύο οικογένειες» – Σήμερα η δίκη για τους δύο φοιτητές που παρασύρθηκαν στον δρόμο

14:30 - 30/03/2022

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που είχε συμβεί στις 17 Αυγούστου 2017 μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο νέα παιδιά, η 20χρονη Στέλλα και ο 19χρονος Γιάννης. Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων κάθεται ένας Γεωργιανός, ο οποίος οδηγούσε το όχημα που αφαίρεσαι τη ζωή από τα δυο παιδιά και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή. Λίγο πριν ξεκινήσει η εξέταση μαρτύρων δικηγόροι της πολιτικής αγωγής ζήτησαν τη μετατροπή της δεύτερης κατηγορίας, περί διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία επήλθε θάνατος άνω του ενός ατόμου, από αμέλεια σε ενδεχόμενο δόλο. Όπως είπαν σύμφωνα με την πραγματογνω

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δέκα Παλαιστίνιοι ίδιας οικογένειας σκοτώθηκαν σε ισραηλινή νυχτερινή επιδρομή στη Γάζα

«Το πρώτο μας Πάσχα μαζί!» – Η Ελένη Τσολάκη τηρεί τα έθιμα με τσουρέκια, κουλουράκια και κόκκινα αυγά

Αποκαλυπτική η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Άθελά μου χωρίς να το ξέρω, έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο»

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street – Δεν έπεισαν οι διαβεβαιώσεις Τραμπ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/4/2025

Ακέφαλη και ακρωτηριασμένη σορός βρήκε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη