Σταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη»
11:42 - 30/03/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια, δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει, όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη»
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στα καλλιτεχνικά του απωθημένα, αλλά και τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη»
Ο Σταμάτης Κραουνάκης εξομολογήθηκε πως «οι άνθρωποι που με κέρδιζαν, έβρισκαν τον τρόπο να μην κουραστεί το μυαλό μου. Αγαπάω σημαίνει αγαπάω, τελείωσε. Το θέμα είναι αυτό το αίσθημα να μην κουραστεί μες στα χρόνια., Κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου, δεν είχα εφήμερες σχέσεις». «Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταμάτης Κραουνάκης: Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξή του, στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, αναφέρθηκε από καρδιάς στον έρωτα, τη δισκογραφική συνεργασία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το καλλιτεχνικό του απωθημένο. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης εξομολογήθηκε πως «οι άνθρωποι που με κέρδιζαν, έβρισκαν τον τρόπο να μην κουραστεί το μυαλό μου. Αγαπάω σημαίνει αγαπάω, τελείωσε. Το θέμα είναι αυτό το αίσθημα να μην κουραστεί μες στα χρόνια., Κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου, δεν είχα εφήμερες σχέσεις». «Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω! Μια έκπληξη είναι ο έρωτας». «Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: Τα τελευταία χρόνια δεν έχ
Διαβάστε το στο lamianow.grΣταμάτης Κραουνάκης: "Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη"
"Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια, δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει, όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη»
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στα καλλιτεχνικά του απωθημένα, αλλά και τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μίλησε για τον έρωτα, τη συνεργασία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και το καλλιτεχνικό του απωθημένο. Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, δήλωσε πως οι άνθρωποι που τον […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια, δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει, όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr