Oscar 2022: Το πρώτο σχόλιο της Τζέιντα Σμιθ μετά τη σφαλιάρα του Will Smith για χάρη της

10:46 - 30/03/2022

Η σύζυγος του Will Smith, Τζέιντα Πίνκετ, έσπασε τη σιωπή της δύο ημέρες μετά το περιβόητο χαστούκι στη σκηνή της τελετής απονομής των Oscar. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram που έγραφε: «Αυτή είναι μια εποχή για επούλωση και είμαι εδώ γι’ αυτό». Η δημόσια συγνώμη του Will Smith Η δήλωση αυτή έρχεται μετά την δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο σύζυγός της Will Smith, γράφοντας: «Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)