Ο Γιώργος Περρής αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος: «Δεν είχα το θάρρος…»

10:44 - 30/03/2022

Ο Γιώργος Περρής σε συνέντευξη του στο people.com, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Ποτέ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Περρής: «Για αυτό επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Δεν μας καλύπτει το κάνε ότι θέλεις αλλά κάνε το σπίτι σου. όχι. Πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Περρής: Γιατί επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος

Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για τον βίαιο χωρισμό των γονιών του, την αποξένωση με τον αδελφό του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

"Θα ζήσω τη ζωή μου, όπως και πριν"

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Περρής: Γιατί επέλεξε να πει ανοιχτά ότι είναι ένας ομοφυλόφιλος άντρας

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (30/3) τον ερμηνευτή Γιώργο Περρή. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μίλησε για τον βίαιο χωρισμό των γονιών του, την αποξένωση με τον αδελφό του, τη διέξοδο που βρήκε στη μουσική, την περιοδεία του με τη Λάρα Φαμπιάν και τη συναυλία «Sunset in Greece», που ξεπέρασε τα 120 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική. «Ήταν ένα διαζύγιο βίαιο, που ένα παιδί είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει και να το αξιολογήσει. Η μουσική μου έδωσε ελευθερία. Χωριστήκαμε με τον αδερφό μου, εκείνος έμεινε με τον μπαμπά. Νομίζω ότι όταν σπάει ένα σπίτι, για

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γιώργος Περρής ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απόφασή του να […] The post Γιώργος Περρής: «Για αυτό επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Παντελής Τουτουντζής: «Γι αυτό επιτίθεμαι στο ότι τα παιδιά των gay θα γίνουν gay. Αφήστε τα να πάρουν αγάπη»

Κοπή πίτας ΑΝΤ1: Όλες οι λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το παρών – Φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Τουλιάτου – Συντετριμμένη η Μαίρη Βιδάλη – Φωτογραφίες

Ιφιγένεια Τζόλα: «Είδα σχόλια στο διαδίκτυο ότι είμαι ανορεκτική»

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει για την πρώτη της φορά, τη σχέση με τον Θάνο Καλλίρη και τον Πέτρο Ίβριο και τις απιστίες

Καίτη Γκρέυ: Θρίλερ με την περιουσία της – Ποιοι διεκδικούν την κληρονομιά της ερμηνεύτριας