Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου» – Η εμπειρία στην Φάρμα που τον άλλαξε
01:18 - 30/03/2022
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show». Ο γνωστός πολιτικός
To άρθρο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου» – Η εμπειρία στην Φάρμα που τον άλλαξε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου»
Ο πολιτικός μίλησε για την εμπειρία του στην Φάρμα και πόσο πολύ άλλαξε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠαναγιώτης Ψωμιάδης: Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου, που ήταν τεράστια
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (29/3) τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, καλλιτέχνης, επιχειρηματίας και πρόσφατα αγρότης της «Φάρμας» μίλησε για την εμπειρία του σε όλους αυτούς τους ρόλους της ζωής του. Γιατί δηλώνει ερασιτέχνης τραγουδιστής και πολιτικός; «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Είχες μια επιθυμία όταν ήμουν παντοδύναμος νομάρχης να κάνουμε ένα εκκλησάκι στο αεροδρόμιο. Προσπάθησα, αλλά βρήκα τείχος δυστυχώς», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Ποτέ δεν ήμουν επαγγελματίας τραγουδιστής, είμαι εραστής. Είμαι εραστής σε ό,τι κάνω. Ποτέ δεν ήμουν επαγγελματίας τραγουδιστής ή πολιτικός», τόνισε. Για ποιο σκοπό εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου»
Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαναγιώτης Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία»
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show».
Διαβάστε το στο neolaia.grΠαναγιώτης Ψωμιάδης: "Σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια"
"Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr