Survivor: Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς – «Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»
22:14 - 29/03/2022
Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση τοποθετήθηκαν
To άρθρο Survivor: Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς – «Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς - «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου» (video)
Survivor: Χαμός ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και παίκτες της κόκκινης ομάδας πριν τον αγώναΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: To ξέσπασμα του Απόστολου Ρουβά – «Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»
Ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε στα σχόλια που άκουσε από τον Σπύρο Μαρτίκα σχετικά με την υποψηφιότητα της Τζο Μαριδάκη λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor. Ο Σπύρος Μαρτίκας με αφορμή την χθεσινή ψηφοφορία όπου προέκυψαν υποψήφιοι η Μυριέλλα Κουρεντή μετέπειτα ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη, ανέφερε: «Θυσιάζονται προσωπικά συμφέροντα οικονομικά και μεγάλα συμβόλαια να φύγει […]
The post Survivor: To ξέσπασμα του Απόστολου Ρουβά – «Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr