Survivor 5: Ξέσπασε ο Απόστολος Ρουβάς μετά τις αιχμές του Μαρτίκα για το συμβόλαιό του – «Δεν είμαι ο αδερφός μου»

21:50 - 29/03/2022

Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor, κατά το οποίο ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη βγήκαν στον τάκο, στο πλευρό της Μυριέλλας Κουρεντή, οι παίκτες των δυο ομάδων επέστρεψαν στις καλύβες τους. Επηρεασμένοι από την ένταση του συμβουλίου, κάποιοι παίκτες δεν άργησαν να αρπαχτούν μπροστά στους συμπαίκτες τους. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός «κατηγόρησε» το άλλοτε φλερτ της, πως έχει κάνει «κοιλιά» στις αποδόσεις του στους στίβους μάχης του Survivor. «Σοβαρά μιλάς κορίτσι μου; Επειδή έκανα κοιλιά μια εβδομάδα; Άμα κάνω δυο τρεις εβδομάδες θα αποχωρήσω μόνος μου. Εσύ τι κάνεις εδώ τρεις μήνες;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς απασφάλισε - «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»

Ανάμεσα στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν και η λογομαχία ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη - Δείτε τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Survivor: Ξέσπασε ο Απόστολος Ρουβάς -«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor λίγο πριν τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Survivor: Ξέσπασε ο Απόστολος Ρουβάς: «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς με τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα περί οικονομικών συμφερόντων από κάποιους παίκτες με μεγάλα οικονομικά συμβόλαια: «Εγώ ήμουν σε μία κουζίνα 8 και 10 ώρες….παραιτήθηκα για να έρθω στο survivor γιατί πολλά ακούγονται και περί ονόματος και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου εγώ είμαι ο Απόστολος και έχω […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!

Ξεπέρασαν τους 43.800 οι Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ – Ποιοι πληρώνονται έως τις 22 Νοεμβρίου

Σε εκδήλωση του Bloomberg στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου