Survivor: Έξαλλη η Μυριέλλα – «Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου;»

21:30 - 29/03/2022

Μαλλιά κουβάρια έγιναν η Μυριέλλα Κουρεντή κι ο Γιώργος Κατσαούνη στο Survivor. Αφορμή ήταν ένα σχόλιο που έκανε η Μυριέλλα […] The post Survivor: Έξαλλη η Μυριέλλα – «Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Μαλλιά κουβάρια Κατσαούνης και Μυριέλλα - «Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου;»

Survivor: Για άλλη μια φορά οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεσηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Ασύλληπτη επίθεση από Μυριέλλα – «Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου; Νομίζεις ότι όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα;» (vid)

Μ.Κ.: Εγώ προσωπικά μετά από αυτό που είδα στην τελευταία ασυλία από τον Γιώργο κι επειδή τον έχω ψηφίσει εγώ η ίδια στη κάλπη ως πιο αδύναμο παίκτη. Παρόλα αυτά ξέρω ότι είναι ένας δυνατός και τον έχω δει να φέρνει νίκες στην ομάδα του. Γ.Κ.: Επειδή έκανα μια κοιλιά κι έχασα μια εβδομάδα; Σοβαρά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε