Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απέκτησε το 45% της ΙΟΝ

18:18 - 29/03/2022

Έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις, οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ και ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία τους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς ο Σπ. Θεοδωρόπουλος εισήλθε με 45% στο μ/κ της ΙΟΝ

Είσοδο -με υποσχετική πλήρους εξαγοράςστην ΙΟΝ κάνει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας που γνωστοποιήθηκε επίσημα χθες αποκτά το 45% των μετοχών της σοκολατοβιομηχανίας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απέκτησε το 45% της ΙΟΝ

Οι σημερινοί μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ θα συνεχίσουν να ασκούν τη διοίκηση της εταιρείας – Το τίμημα και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά – Μελλοντικά ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει και την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου Έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις, οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ και ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία τους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας. Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών, ενώ μελλοντικά θα δύναται να αποκτήσει και την […] The post Ο Σπύρος

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Καταγγελίες σοκ: Έριξε βόμβες φωσφόρου το Ισραήλ;

Πέμπτη βράδυ στη Φάρμα (spoiler)

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Πού και πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Το ήξερες ότι η ελευθερία σου σταματάει εκεί που δεν προσβάλεις τη δική μου οπτική – εντός και εκτός εισαγωγικών;

Μάχη για 2+2 στο ΠΑΣΟΚ - Σταθερά στον πάτο ο ΣΥΡΙΖΑ

10 προσλήψεις στο Δήμο Χίου