Ρυζόγαλο: οφέλη και συνταγές από την ειδικό για το πιο οικονομικό και υγιεινό επιδόρπιο
17:02 - 29/03/2022
Κρεμώδες, γλυκό και ανακουφιστικό, το ρυζόγαλο ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το ρύζι. Τα κύρια συστατικά του είναι ρύζι, γάλα και ζάχαρη αλλά υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του. Υπάρχουν χώρες που έχουν το ρυζόγαλο σαν χριστουγεννιάτικο γλύκισμα, όπως η Σουηδία, η Νορβηγία και η Δανία. Στην Ελλάδα συνηθίζεται να καταναλώνεται...
The post Ρυζόγαλο: οφέλη και συνταγές από την ειδικό για το πιο οικονομικό και υγιεινό επιδόρπιο appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρυζόγαλο: Οφέλη και συνταγές από την ειδικό για το πιο οικονομικό και υγιεινό επιδόρπιο
Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Κάλλια Θ. Γιαννιτσοπούλου, MSc, MBA, SRD, μας πείθει όχι μόνο να φάμε ρυζόγαλο, αλλά να πειραματιστούμε με αυτό και να το κάνουμε ακόμη πιο υγιεινό. Κρεμώδες, γλυκό και ανακουφιστικό, το ρυζόγαλο ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το ρύζι. Τα κύρια συστατικά του είναι ρύζι, γάλα και ζάχαρη αλλά υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του. Υπάρχουν χώρες που έχουν το ρυζόγαλο σαν χριστουγεννιάτικο γλύκισμα, όπως η Σουηδία, η Νορβηγία και η Δανία. Στην Ελλάδα συνηθίζεται να καταναλώνεται με κανέλα και είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα που εμφανίζεται επί Τουρκοκρατίας. Οι διατροφικές πληροφορίες του ρυζόγαλου υποδεικνύουν ότι είναι μια σχετικά καλή επιλογή ε
Διαβάστε το στο lamianow.gr