Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν έγκυος από την προηγούμενη σχέση της, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε»

10:36 - 29/03/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν έγκυος από την προηγούμενη σχέση της, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του δουλειά σε σκουπιδιάρικο αλλά και την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Κοψιδάς: "Ήταν έγκυος από την προηγούμενη σχέση της, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε"

"Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»