Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν έγκυος από την προηγούμενη σχέση της, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε»
10:36 - 29/03/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη […]
The post Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν έγκυος από την προηγούμενη σχέση της, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε»
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του δουλειά σε σκουπιδιάρικο αλλά και την προσωπική του ζωή.
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε»
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ
To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Κοψιδάς: "Ήταν έγκυος από την προηγούμενη σχέση της, θα το αναγνώριζα αν μου το ζητούσε"
"Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr