Ελένη Μενεγάκη: «Όταν απέβαλα, δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν»

14:08 - 28/03/2022

Στο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 η To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Όταν απέβαλα, δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Όταν απέβαλα, δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε με τους συνεργάτες της στην Κιάρα Φεράνι και τον σύζυγος της Φέντεζ, ο οποίος δίνει την μάχη του με μια σπάνια μορφή καρκίνου, στο πάγκρεας.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκινεί η Ελένη Μενεγάκη : «Όταν απέβαλα, δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν»

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το πρόβλημα υγείας του συζύγου της Chiara Ferragni, Fedez, προέβη σε μια εξομολόγηση για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη: Όταν απέβαλα, δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν

Στο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Πάνε 15 χρόνια από τότε, δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν»

Πριν από μερικές μέρες, ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ, κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στο νοσοκομείο και […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Πάνε 15 χρόνια από τότε, δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Πάνε 15 χρόνια από τότε, δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν"

Η προσωπική εξομολόγηση που έκανε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»