Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια»

12:34 - 28/03/2022

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και όλοι αναμένουν την έκβαση της δίκης. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος έχει […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στεναχώρια όλο αυτό»

Ο ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση του συναδέλφου του, το ελληνικό #metoo και αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα ζητούν πλέον, «συγγνώμη» οι άνθρωποι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια…»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο...

Διαβάστε το στο Zougla

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μου προκαλεί στενοχώρια η υπόθεση του Φιλιππίδη»

«Ένα συγγνώμη δεν έχω ακούσει ακόμα από κανέναν», τόνισε ο ηθοποιός αναφερόμενος στο #metoo.

Διαβάστε το στο in.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μού προκαλεί στεναχώρια – Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που συνεργαζόμαστε»

Όσα είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «Πρωινό» με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κυριακίδης για Φιλιππίδη: "Μου προκαλεί στενοχώρια"

"Πρέπει κάποια στιγμή να ζητάμε και συγγνώμη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε