Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια»
12:34 - 28/03/2022
Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και όλοι αναμένουν την έκβαση της δίκης. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος έχει […]
The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στεναχώρια όλο αυτό»
Ο ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση του συναδέλφου του, το ελληνικό #metoo και αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα ζητούν πλέον, «συγγνώμη» οι άνθρωποι
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια…»
Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο...
Διαβάστε το στο ZouglaΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μου προκαλεί στενοχώρια η υπόθεση του Φιλιππίδη»
«Ένα συγγνώμη δεν έχω ακούσει ακόμα από κανέναν», τόνισε ο ηθοποιός αναφερόμενος στο #metoo.
Διαβάστε το στο in.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μού προκαλεί στεναχώρια – Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που συνεργαζόμαστε»
Όσα είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «Πρωινό» με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr