Διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - «Εκτείθεστε κύριες μου», «Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή»

10:48 - 28/03/2022

Διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - «Εκτείθεστε κύριες μου», «Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» 28/03/2022 Ένταση στη δικαστική αίθουσα που δικάζει την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε η τοποθέτηση της μίας εκ των δύο δικηγόρων του, Κικής Μπακιρτζίδου η οποία αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση, των δυο εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει, κεκλεισμένων των θυρών. Σήμερα (28.03.2022) για πρώτη φορά στη δίκη βρίσκεται και ο ίδιος ο κατηγορούμενος. «Εκτείθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός στην δίκη Φιλιππίδη: «Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» (vid)

Ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Διακόπηκε για λίγο η δίκη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ενταση με το καλημέρα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: "Ντροπή, δεν σέβεστε τα θύματα" - "Εκτίθεστε κυρίες μου" [εικόνες]

Ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Στο δικαστήριο και η σύζυγος με τον γιο του. Τι ζητούν τα δύο από τα τρία θύματα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ένταση και διακοπή στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή»

Την αντίδραση των θυμάτων και των συνηγόρων τους προκάλεσε η συνήγορος στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Διακόπηκε η δίκη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)