Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο, ήξερα για τι το κάνω»
16:06 - 27/03/2022
Καλεσμένος στην παρέα του «Τι λες τώρα!» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με αφορμή τα νέα podcast
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο, ήξερα για τι το κάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο – Ήξερα για τι το κάνω»
«Ρωτάνε το γιο μου “τι οικογένεια είναι αυτή”, τους εξηγεί και καταλαβαίνουν», σημείωσε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο in.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα coming out έγινε ένα σούσουρο» (VIDEO)
Καλεσμένος στην παρέα του «Τι λες τώρα!» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ασχολείται με podcasts. Εκείνο που είχε ιδιαίτερη επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό λέγεται «Θα σου πω στο διάλειμμα» και πρόκειται για το πρώτο podcast για παιδιά!
«Ακούγαμε μερικά podcast στα γαλλικά και μου ήρθε αυτή η ιδέα… Σκέφτηκα: “θέλω να κάνω podcast για παιδιά, θα πρέπει να βρω μία συνθήκη”», είπε.
«Πιστεύω ένα παιδί, όταν φτάσει σε αυτή την ηλικία, έχει πολλά ερωτήματα. Βάλαμε στην ιστορία τον Αμίρ και την Γιασεμή», είπε ο Φώτης Σεργιυλόπουλος και ξεδίπλωσε το background των χαρακτήρων.
Ο Αμίρ είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε στην Λέσβο, όταν η προσφύγισσα μητέρα του έφυγε από την Συρία. Ο πα
Διαβάστε το στο grtimes.gr