Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό»

11:48 - 27/03/2022

Με αφορμή την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην To άρθρο Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίαν Στρατής: «Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για το άλλο σου μισό»

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τον ρόλο που παίζει στη ζωή του η μουσική, αλλά αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τη γνωστή influencer

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ίαν Στρατής - Η δήλωση αγάπης για τη Συνατσάκη: 'Είναι διαμάντι και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό' [Βίντεο]

'Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό', είπε ο Ίαν Στρατής για την αγαπημένη του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ίαν Στρατής: «Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα»

Ο τραγουδιστής μιλά για τη σχέση του με την influencer και λιώνει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα»

O Ίαν Στρατής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και δεν δίστασε να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη. «Στο X-Factor είχα πάει γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγμα και μετά θα ερχόντουσαν και άλλα. Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είδα τον Αναστάσιο […] The post Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»