Θεοφάνους: Η κατάσταση με τον πόλεμο μου θυμίζει την ταινία Truman Show – Δηλαδή όταν τελειώσει θα αλλάξουμε κανάλι;

21:02 - 26/03/2022

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Περιέγραψε μάλιστα, ένα περιστατικό με κάποιον τραγουδιστή, που πάνω στον θυμό του σκέφτηκε να μην του γράψει ξανά τραγούδι. «Έχω θυμώσει με τραγουδιστή, είπα από μέσα μου πως δεν θα του γράψω ξανά τραγούδι, αλλά δεν το τήρησα. Είμαι άνθρωπος που θυμώνω εκείνη την ώρα, φωνάζω εκείνη την ώρα, αλλά μετά ούτε καν θυμάμαι, γιατί έχουμε καβγαδίσει, ούτε θυμάμαι τι έχω πει πάνω στον παρορμητισμό μου. Λέω και πράγματα για τα οποία εννοείται πως μετανιώνω μετά, αλλά δεν θυμάμαι να σου πω πχ για τον τάδε», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για την εμπόλε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Συναγερμός για ένοπλο στην Ηλιούπολη

Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημα του στην Κεφαλονιά

Στο αυτόφωρο ο σερβιτόρος που μετέφερε την τούρτα που προκάλεσε τη φωτιά στο μπαρ στο Παγκράτι

Κρήτη: Άνδρας έπεσε σε πηγάδι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

Πυροβολισμοί στο Λονδίνο με ένα 9χρονο κορίτσι και έναν 34χρονο άνδρα τραυματίες