Τζο Μπάιντεν σε Ρωσία: «Μην διανοηθείτε να κινηθείτε εναντίον περιοχών του ΝΑΤΟ»

20:00 - 26/03/2022

Κατηγορηματικός ήταν ο Τζο Μπάιντεν στην ομιλία που παρέθεσε στη Βαρσοβία, σήμερα Σάββατο (26.3.2022) το απόγευμα, κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Πολωνία, προειδοποιώντας τη Ρωσία να μην «κινηθεί ούτε μία ίντσα κατά των περιοχών του ΝΑΤΟ». Δίνοντας μια «σημαντική ομιλία», όπως τη χαρακτήρισε ο Λευκός Οίκος, από τη Βαρσοβία, ο Τζο Μπάιντεν τόνισε ότι ... Περισσότερα To άρθρο Τζο Μπάιντεν σε Ρωσία: «Μην διανοηθείτε να κινηθείτε εναντίον περιοχών του ΝΑΤΟ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίδειξη ισχύος των Διεθνιστών από τον Τζο Μπάιντεν- Προειδοποιεί τη Ρωσία: «Μην διανοηθείτε να κινηθείτε εναντίον περιοχών του ΝΑΤΟ»

Το παίζει πλανητάρχης από την "ασφάλεια" της Πολωνίας ο Μπάιντεν. Το άρθρο Επίδειξη ισχύος των Διεθνιστών από τον Τζο Μπάιντεν- Προειδοποιεί τη Ρωσία: «Μην διανοηθείτε να κινηθείτε εναντίον περιοχών του ΝΑΤΟ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αυστηρό μήνυμα Μπάιντεν προς Πούτιν: «Μην διανοηθείτε καν να κινηθείτε ούτε σε μια σπιθαμή εδάφους του ΝΑΤΟ»

Αυστηρό μήνυμα Μπάιντεν προς Πούτιν: «Μην διανοηθείτε καν να κινηθείτε ούτε σε μια σπιθαμή εδάφους του ΝΑΤΟ» «Η μάχη για τη δημοκρατία δεν τελείωσε με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου» τόνισε και κατηγόρησε την Ρωσία για τον στραγγαλισμό της «Μην φοβάστε, ήταν οι λέξεις του πάπα Ιωάννη, μία φράση που άλλαξε τον κόσμο», τόνισε ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πέθανε ο Φετουλάχ Γκιουλέν

Χρυσή λίρα: Γιατί εκτινάχθηκε η τιμή της και πώς μπορεί κανείς να την αποκτήσει

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου: Δύο νεκροί σε ναυάγιο με μετανάστες – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ο 64χρονος που ερευνάται για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Μυτιλήνη υποστηρίζει: «Mου ζήτησε 5 ευρώ και της είπα να φύγει»

Ρολό κιμά: το 1 μυστικό υλικό που απογειώνει τη γεύση

Κίνα: Στο ρυθμό μείωσης των επιτοκίων και η κεντρική τράπεζα στο Πεκίνο