Η αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του – Δεν φαντάζεστε πόσα είναι
19:00 - 06/01/2020
Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει περίπου 100 ανέκδοτα […]
The post Η αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του – Δεν φαντάζεστε πόσα είναι appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του – Δεν φαντάζεστε πόσα είναι
Στην αποκάλυψη πως έχει περίπου 100 ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του, προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής, μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.
Σας εύχομαι λοιπόν το 2020, εκτός από ένα νέο σπίτι, να σας φέρει περισσότερη ξεκούραση, αλλά και ωραία τραγούδια, όπως αυτό που είπες με τον Γιώργο Λιανό στον τελικό του The Voice.
Έχω γύρω στα εκατό ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου. Περίπου τα τριάντα έχουν και στίχους. Τα υπόλοιπα είναι σε πρωταρχικό στάδιο, με κιθάρα και μελωδία. Το ντουέτο μας με τον Γιώργο Λιανό είναι ένα από αυτά. Τραγουδάμε μαζί μια δεκαετία και με αφορμή το The Voice, που ήταν ο Γιώργος παρουσιαστής, αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε εκεί. Ο τίτλος είναι «Εμείς οι δυο
Διαβάστε το στο thestival.grΗ αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του
Στην αποκάλυψη πως έχει περίπου 100 ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του, προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής, μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.
Σας εύχομαι λοιπόν το 2020, εκτός από ένα νέο σπίτι, να σας φέρει περισσότερη ξεκούραση, αλλά και ωραία τραγούδια, όπως αυτό που είπες
Διαβάστε το στο madata.grΗ αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του – Δεν φαντάζεστε πόσα είναι
Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει περίπου 100 ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα του.
Σας εύχομαι λοιπόν το 2020, εκτός από ένα νέο σπίτι, να σας φέρει περισσότερη ξεκούραση, αλλά και ωραία τραγούδια, όπως αυτό που είπες με τον Γιώργο Λιανό στον τελικό του The Voice.
Έχω γύρω στα εκατό ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου. Περίπου τα τριάντα έχουν και στίχους. Τα υπόλοιπα είναι σε πρωταρχικό στάδιο, με κιθάρα και μελωδία. Το ντουέτο μας με τον Γιώργο Λιανό είναι ένα από αυτά. Τραγουδάμε μαζί μια δεκαετία και με αφορμή το The Voice, που ήταν ο Γιώργος παρουσιαστής, αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε εκεί. Ο τίτλος είναι «Εμείς οι δυο»
Διαβάστε το στο pronews.gr