Γιώργος Θεοφάνους: «Έχει περάσει ο πόλεμος στο πετσί μου, ήμουν μέρες και νύχτες στα καταφύγια»
16:20 - 26/03/2022
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» όπου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην
To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Έχει περάσει ο πόλεμος στο πετσί μου, ήμουν μέρες και νύχτες στα καταφύγια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοφάνους: Έχω ζήσει στο πετσί μου τον πόλεμο, έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια
Ο γνωστός συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Θεοφάνους: «Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια με κόσμο να χάνεται»
Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και όπως προανήγγειλε, το «Ένα τραγούδι ακόμα» θα επιστρέψει την 1η Απριλίου στους δέκτες μας μετά τη διακοπή λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. «Ο πόλεμος είναι μια τηλεθέαση. Με ενοχλεί πάρα πολύ εμένα αυτό. Είμαστε για πολύ ξύλο οι άνθρωποι. Μου θυμίζει […]
The post Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια με κόσμο να χάνεται» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΓιώργος Θεοφάνους για τον πόλεμο: «Πέρασα μέρες και νύχτες στα καταφύγια, έχασα δικούς μου ανθρώπους»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους όπου μίλησε [...]
The post Γιώργος Θεοφάνους για τον πόλεμο: «Πέρασα μέρες και νύχτες στα καταφύγια, έχασα δικούς μου ανθρώπους» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr