Συγκινεί ο Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου, μου λείπει»

09:56 - 25/03/2022

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος την 25η Μαρτίου στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα To άρθρο Συγκινεί ο Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου, μου λείπει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστάσιος Ράμμος: Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου…

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον πατέρα του.

Διαβάστε το στο in.gr

Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου, μου λείπει»

Καλεσμένος την 25η Μαρτίου στην εκπομπή Happy Day ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις του με τον πατέρα του. «Δεν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αναστάσιος Ράμμος: Δεν έχω καθόλου επαφή με τον πατέρα μου

Καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε την Παρασκευή ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Total Blackout, Αναστάσιος Ράμμος όπου και μίλησε από καρδιάς για την σχέση που δεν έχει με τον πατέρα του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αναστάσιος Ράμμος: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση με τον πατέρα μου, μου λείπει»

Ο Αναστάσιος Ράμμος κάθισε στον καναπέ του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εξομολογήθηκε πως δεν διατηρεί καθόλου σχέσεις […] The post Αναστάσιος Ράμμος: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση με τον πατέρα μου, μου λείπει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χρήστος Πάζης: «Δεν έχω καμία επαφή με τις πρώην συζύγους μου»

«Σε ένα διαζύγιο φταίνε και οι δύο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»