Συγκινεί ο Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου, μου λείπει»
09:56 - 25/03/2022
Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος την 25η Μαρτίου στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα
To άρθρο Συγκινεί ο Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου, μου λείπει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστάσιος Ράμμος: Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου…
Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον πατέρα του.
Διαβάστε το στο in.grΑναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου, μου λείπει»
Καλεσμένος την 25η Μαρτίου στην εκπομπή Happy Day ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις του με τον πατέρα του.
«Δεν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑναστάσιος Ράμμος: Δεν έχω καθόλου επαφή με τον πατέρα μου
Καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε την Παρασκευή ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Total Blackout, Αναστάσιος Ράμμος όπου και μίλησε από καρδιάς για την σχέση που δεν έχει με τον πατέρα του.
Διαβάστε το στο thebest.grΑναστάσιος Ράμμος: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση με τον πατέρα μου, μου λείπει»
Ο Αναστάσιος Ράμμος κάθισε στον καναπέ του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εξομολογήθηκε πως δεν διατηρεί καθόλου σχέσεις […]
The post Αναστάσιος Ράμμος: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση με τον πατέρα μου, μου λείπει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr