Επίθεση Τζήμερου στους εκπαιδευτικούς: «Λουφαδόροι, αγράμματοι τεμπελχανάδες»

16:37 - 06/01/2020

Ο Θάνος Τζήμερος επιτίθεται για άλλη μια φορά με χυδαίο τρόπο στους δημόσιους υπαλλήλους και συγκεκριμένα στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Mέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, βεβηλώνοντας τη μνήμη του αγωνιστή εκπαιδευτικού Νίκου Τεμπονέρα λίγο πριν την συμπλήρωση 29 ετών από τη δολοφονία του από το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργου Καλαμπόκα, ο Θάνος Τζήμερος κάνει λόγο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτή τη φορά ο Τζήμερος «τα έβαλε» με τους εκπαιδευτικούς! «Η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα, αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες»

Προκαλεί και πάλι ο Θάνος Τζήμερος, που αυτή τη φορά, επέλεξε να επιτεθεί στους εκπαιδευτικούς, χαρακτηρίζοντάς τους «αγράμματους σταλίνες τεμπελχανάδες». The post Αυτή τη φορά ο Τζήμερος «τα έβαλε» με τους εκπαιδευτικούς! «Η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα, αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παραλήρημα Τζήμερου κατά εκπαιδευτικών: Αγράμματοι, σταλίνες, τεμπελχανάδες

Ο πρόεδρος της «Δημουργίας, ξανά», Θάνος Τζήμερος, προκαλεί ξανά, αυτή τη φορά εξαπολύοντας επίθεση κατά των εκπαιδευτικών, τους οποίους χαρακτηρίζει ως «αγράμματους, τεμπελχανάδες και σταλίνες».

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Ανάρτηση-φωτιά του Θ. Τζήμερου για εκπαιδευτικούς: Αγράμματοι, τεμπελχανάδες, σταλίνες

Με δύο αναρτήσεις για την Παιδεία στα social media, ο Θάνος Τζήμερος καταφέρθηκε κατά τον εκπαιδευτικών, προκαλώντας ήδη αντιδράσεις. Στο πρώτο του δημοσίευμα στο facebook, ο Θ. Τζήμερος επικρίνει τις «πλουσιοπάροχες διακοπές των εκπαιδευτικών» και επιτίθεται στην ΟΛΜΕ και στην ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τις απεργίες που κάνουν. Χαρακτηρίζει μάλιστα «ακροαριστερό αρχικαταληψία» τον δολοφονηθέντα στην Πάτρα, Νίκο […] The post Ανάρτηση-φωτιά του Θ. Τζήμερου για εκπαιδευτικούς: Αγράμματοι, τεμπελχανάδες, σταλίνες appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Τζήμερος κατά εκπαιδευτικών: «Λουφαδόροι, σταλίνες, αγράμματοι, τεμπελχανάδες»

Mέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο γνωστός νεοφιλελεύθερος Θάνος Τζήμερος, στην προσπάθειά του να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας απέδειξε ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να ξεπεράσει τον εαυτό του σε αθλιότητα...

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή