Αντίνοος Αλμπάνης: Υπήρχε συγκεκριμένη συνθήκη όταν συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

19:34 - 24/03/2022

Για τον προφυλακισμένο συνάδελφο του και όχι μόνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στον ΑΝΤ1! Στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Πέμπτη ο Αντίνοος Αλμπάνης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν θεατρικά στο πρόσφατο παρελθόν. «Περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να μιλήσει η Δικαιοσύνη… ... Περισσότερα To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Υπήρχε συγκεκριμένη συνθήκη όταν συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Υπήρχε συγκεκριμένη συνθήκη όταν συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Πέμπτη ο Αντίνοος Αλμπάνης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν θεατρικά στο πρόσφατο παρελθόν. «Περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να μιλήσει η Δικαιοσύνη… Θέλω πάρα πολύ να φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Εγώ αυτό που έχω να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γεράσιμος Γεννατάς για «Αρχελάου 5»: «Δεν μας έχουν πει αν θα κοπεί η σειρά, είμαι αισιόδοξος»

ΙΑΕΑ: Το Ιράν αύξησε τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου αλλά «θα σταματήσει η παραγωγή του σε επικίνδυνα επίπεδα»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βαρέθηκα να ακούω ότι η εκπομπή μου είναι στημένη

ΟΔΔΗΧ: Αύριο η δημοπρασία για την έκδοση 10ετούς ομολόγου

Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο με 12 παραβάσεις του FIR Αθηνών – Αναπτύχθηκαν έξι σχηματισμοί μαχητικών αεροσκαφών