Πάτρα - Γιώργος Τσούκαλης: Οι εκθέσεις των ιατροδικαστών είναι κομβικής σημασίας - «Είμαστε στον τελευταίο γύρο»

14:26 - 24/03/2022

«Η αστυνομία λειτουργεί αιφνιδιαστικά. Τα εντάλματα ποτέ δεν ανακοινώνονται», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κύριος Τσούκαλης εξήγησε ότι «είναι ένα θέμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι υπόνοιες και οι ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις. Για ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα - Γιώργος Τσούκαλης: Οι εκθέσεις των ιατροδικαστών είναι κομβικής σημασίας - «Είμαστε στον τελευταίο γύρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Οι εκθέσεις των ιατροδικαστών είναι κομβικής σημασίας»

Τι λέει για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Διαβάστε το στο in.gr

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Οι εκθέσεις των ιατροδικαστών είναι κομβικής σημασίας»

Τι λέει για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τι λέει για την υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ιωάννα Παππά για την απιστία: Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να το ξεκαθαρίσω αυτό στον σύντροφό μου

Αυτές είναι οι προμήθειες επιβίωσης σε περίπτωση πολέμου που προτείνει η Κομισιόν: Νερό, κονσέρβες, φάρμακα και είδη υγιεινής

Η Sanders Group επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα και εξετάζει την είσοδό της στο ΧΑ

Ετεοκλής Παύλου: «Η μητέρα μου έμεινε χήρα στα 30, της έλεγα ότι δε θέλω άλλον άντρα στο σπίτι»

Μάριος Ηλιόπουλος σε επιστολή του στην ΕΠΟ: «Η απραξία σας δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά»

Θάνος Πλεύρης: «Δεν με ενόχλησε το γ@μι@τ@@ η Τουρκία – Δεν θέλω ναύτες που να λένε περνά περνά η μέλισσα»