Ηλίας Μαμαλάκης: «Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία»
14:22 - 24/03/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την επανεκκίνηση που έκανε στη ζωή του, […]
The post Ηλίας Μαμαλάκης: «Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαμαλάκης: Ευγνωμονώ τον Θεό που έφτασα σε αυτή την ηλικία και είχα την ευκαιρία να...
«Το καλοκαίρι θα βαφτίσουμε το τρίτο μας εγγόνι, θα του δώσουμε το όνομα Ηλίας», αποκάλυψε επίσης
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗλίας Μαμαλάκης: "Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία"
"Το καλοκαίρι θα βαφτίσουμε το τρίτο μας εγγόνι, θα του δώσουμε το όνομα Ηλίας"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗλίας Μαμαλάκης: «Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολλαπλές εμπειρίες»
Ηλίας Μαμαλάκης: «Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολλαπλές εμπειρίες» Στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης και αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση που έκανε στη ζωή του, αλλά και στη σχέση του με παιδιά της δεύτερης συζύγου του. «Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr