Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ

12:56 - 24/03/2022

Τι λέει η Μαρία Αντουλινάκη για το τέλος της Αγορίτσας στις Άγριες Μέλισσες. Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο της Αγορίτσας, αλλά και το τέλος που προτιμάει για την ηρωίδα της. «Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντουλινάκη: "Η μαμά μου βλέπει τις Άγριες Μέλισσες λες και δεν συμμετέχω εγώ"

"Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική μου πορεία αυτά τα 25 χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο - Μπαράζ εκρήξεων στη Βηρυτό

Ο Αντρέας Ομπστ της Μπάγερν Μονάχου έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της Euroleague

Ο οίκος Fitch διατήρησε αμετάβλητο στο «BBB-» το αξιόχρεο της Ελλάδας, με σταθερό outlook

Συναγερμός για εξαφάνιση 12χρονου από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στους Αμπελόκηπους

Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: «Κουράστηκες να προσπαθείς να κατεβάσεις φωτογραφίες του Πίνατ και να σου κολλάει το Ίντερνετ;»

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3-0: Ο Χάρι Κέιν με 3 γκολ έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς