Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ

12:56 - 24/03/2022

Τι λέει η Μαρία Αντουλινάκη για το τέλος της Αγορίτσας στις Άγριες Μέλισσες. Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο της Αγορίτσας, αλλά και το τέλος που προτιμάει για την ηρωίδα της. «Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντουλινάκη: "Η μαμά μου βλέπει τις Άγριες Μέλισσες λες και δεν συμμετέχω εγώ"

"Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική μου πορεία αυτά τα 25 χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μεγάλη γκάφα από UEFA: Διαφήμισε το Ομόνοια – Πάφος για το Conference League με φόντο τα κατεχόμενα

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Νέα δόνηση 4,9 Ρίχτερ – Ακολούθησε νέος δυνατός σεισμός

Βόλος: Οδηγός υπέστη ανακοπή και «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε κατάστημα 

Άννα Βαγενά για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ήταν αγωνίστρια φοβερή και έδωσε δουλειά σε πάρα πολύ κόσμο

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όχι στη συγκάλυψη» είπε και αποχώρησαν οι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας

Ολυμπιακός – Τζιρόνα: Νοκ άουτ παιχνίδι για τους Πειραιώτες στη φάση των 32 του Youth League