Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν θα παραστεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη;

10:54 - 24/03/2022

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει μέσα από την εκπομπή Πρωινό, πως δεν θα παραστεί τη Δευτέρα 28 Φεωρουαρίου στο δικαστήριο του […] The post Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν θα παραστεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Εξήγησε γιατί δεν θα παραστεί στα δικαστήρια (Βίντεο)

Η Κάτια Δανδουλάκη ξεκαθάρισε γιατί δεν θα εμφανιστεί στην δίκη, ως μάρτυρας κατηγορίας για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν θα παραστώ στα δικαστήρια, είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας

Τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει να μην παραστεί σε κάποιο από τα δικαστήρια που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη εξηγεί η Κάτια Δανδουλάκη, με γραπτή δήλωσή της στον ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ η κ. Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε μία από τις παραστάσεις που ... Περισσότερα To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν θα παραστώ στα δικαστήρια, είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Κάτια Δανδουλάκη εξηγεί: «Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω. Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Παρά την έντονη φημολογία ότι θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, επειδή ως θιασάρχης υπήρξε To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο

«Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη» είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Παρά την έντονη φημολογία ότι θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, επειδή ως θιασάρχης υπήρξε μάρτυρας σε ένα περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα βρίσκεται τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Μέσα από το Πρωινό, η ηθοποιός, που στο περιστατικό είχε βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βόμβα – Η Δανδουλάκη δεν θα πάει στο δικαστήριο του Φιλιππίδη

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει μέσα από την εκπομπή Πρωινό, πως δεν θα παραστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. Ωστόσο, είναι εκεί για οποτεδήποτε την χρειαστεί η Δικαιοσύνη και αν κληθεί ως μάρτυρας θα πάει να καταθέσει στο πλευρών των γυναικών. Η Κάτια Δανδουλάκη εξηγεί: «Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα παραστώ στα δικαστήρια, είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας»

Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα παραστώ στα δικαστήρια, είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας» 24/03/2022 Τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει να μην παραστεί σε κάποιο από τα δικαστήρια που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη εξήγησε η Κάτια Δανδουλάκη, με γραπτή δήλωσή της στον ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ η κ. Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε μία από τις παραστάσεις που συμμετείχε.  «Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι» αναφέρει η Κάτια Δανδουλάκη στην δήλωσή της για την υπ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Όλα όσα δηλώνει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε