Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Μαράβας
10:18 - 24/03/2022
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε κατά τον τακτικό έλεγχο στον οποίο υποβάλλεται ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας. Ο πλήρως εμβολιασμένος δήμαρχος Πύλης έχει ήπια συμπτώματα της νόσου και παραμένει σπίτι του. Ο ίδιος, για μία ακόμη φορά, καλεί όλους να είναι προσεκτικοί, να κάνουν τα εμβόλια τους,ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από […]
Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Παναθηναϊκού
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα (24/03) ότι δείγμα αθλητή βρέθηκε θετικό στον Covid-19, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παπαπέτρου, σε αντίθεση με τον Γιόβιτς, και ο Μποχωρίδης έκανε ατομικό. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε ένας αθλητής της ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στον COVID-19. […]
The post Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Παναθηναϊκού appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Σανίδας
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος, Ηλίας Σανίδας. Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook διαγνώστηκε με covid ενημερώνοντας τις επαφές του. Διαβάστε τι ανάρτησε “Καλημέρα σε όλους προς ενημέρωση όλων που τις προηγούμενες μέρες ήλθα σε επαφή, παρά τα μέτρα προφύλαξης σήμερα το πρωί διαγνώσθηκα θετικός στον covid 19.Καλο τριήμερο σε όλους κ πάντα με προσοχή,ο covid παραμένει ανάμεσα μας”
The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Σανίδας appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε το στο lamianow.grΘετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής
Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος: «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα, βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια ακυρώνω όλες τις προγραμματισμένες δημόσιες παρουσίες μου και θα απομονωθώ στο σπίτι μου. Έχω ήδη εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις του εμβολίου και παραμένω […]
Διαβάστε το στο dete.grΘετική στον κορονοϊό η Έλλη Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου νοσεί από κορονοϊό, όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η τραγουδίστρια έχει εμβολιαστεί και με τρίτη δόση ενώ αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η ίδια. «Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά […]
The post Θετική στον κορονοϊό η Έλλη Κοκκίνου appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr