Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον προϊστάμενό της

15:18 - 06/01/2020

Στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε για το My Style Rocks, ενώ […] The post Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον προϊστάμενό της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σεξουαλική παρενόχληση από τον προϊστάμενό της που ήταν 40 χρόνια μεγαλύτερος

Ήταν στην πρώτη της δουλειά που μοίραζε φυλλάδια στον δρόμο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον προϊστάμενό της (VIDEO)

Για το My Style Rocks, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον προϊστάμενό της που ήταν 40 χρόνια μεγαλύτερός της μίλησε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη. «Πήρα πολλά μαθήματα μέσα στο 2019 με έντονες στιγμές. Θυμάμαι την πρώτη μου δουλειά που μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον προϊστάμενό μου που ήταν 40 χρόνια μεγαλύτερος. Από τα νεύρα μου τότε, περπάτησα από το Περιστέρι μέχρι την Πετρούπολη για να γυρίσω σπίτι μου και να πω στη μητέρα μου τι είχε συμβεί. Δεν θέλω να αναφερθώ ξανά στα προσωπικά μου, θέλω να τα κρατήσω για εμένα, είμαι καλά δόξα τω θεώ. Έχω αντιμετωπίσει την απόρ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»