Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές»

09:46 - 24/03/2022

«Την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών, έκλεινα τα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός - Όσα δήλωσε για τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές»

«Την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών, έκλεινα τα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός - Όσα δήλωσε για τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα»

Διαβάστε το στο Gazzetta

Παπαγεωργίου για τη Μιχαλάκη: Δύσκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτική σκηνή- Έκλεινα τα μάτια μου

Μιλώντας για τον ρόλο του Χρήστου, ενός ανθρώπου που πάσχει από διπολική διαταραχή, κατάθλιψη κι έχει κρίσεις μανίας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους. Με βοήθησε πάρα πολύ και μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή, που με πολλή χαρά με βοήθησε να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Και αυτή την Κυριακή με το Car, όλα στα χέρια σας!

Chargespot powered by Protergia: Ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης

Τουρκία: Οικογενειακή τραγωδία με 7 νεκρούς - Σκότωσε τους γονείς, τη σύζυγο, το παιδί του κι αυτοκτόνησε

Διαζύγιο για την Γερμανίδα ΥΠΕΞ Αναλένα Μπέρμποκ, μετά από 17 χρόνια γάμου

Ρωσία: Θα σταθμίσει την ανάπτυξη πυραύλων μικρού και μεσαίου βεληνεκούς στην Ασία, εάν οι ΗΠΑ κάνουν το ίδιο

Οι εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία αυξήθηκαν φέτος σε περίπου 51 εκατομμύρια τόνους