Νίκος Αναδιώτης: «Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας, η σύζυγός μου είναι δεκτική»
09:24 - 24/03/2022
Στην εκπομπή «Μαμά – δες» της Κρατικής Τηλεόρασης μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην
To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: «Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας, η σύζυγός μου είναι δεκτική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στο Θεό, την οικογένειά του και τη νέα ζωή στο Αίγιο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου
Γιατί επέλεξε να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο ο Νίκος Αναδιώτης; Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά – δες», μιλάει για… τη νέα του ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Κρατικής τηλεόρασης για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με τη σύζυγό του και τη ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝίκος Αναδιώτης για τη σύζυγό του: «Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας»
Στην εκπομπή «Μαμά – δες» μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης,ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο και την πίστη του...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου- Ο λόγος που έφυγα από την Αθήνα
Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε αρχικά για την απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του, στο Αίγιο. «Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα και είναι ευτυχισμένα. Εγώ το σχολείο το τελείωσα εκεί, για καλή μου τύχη η γυναίκα μου μεγάλωσε σε επαρχία. Όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στο Θεό, την οικογένειά του και τη νέα ζωή στο Αίγιο.
Το άρθρο Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΝίκος Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»
Για την απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο, αλλά και για την πίστη του στον Θεό μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Κρατικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε πρώτα στην οικογένειά του. «Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα […]
Διαβάστε το στο dete.gr