Νίκος Αναδιώτης: «Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

09:24 - 24/03/2022

Στην εκπομπή «Μαμά – δες» της Κρατικής Τηλεόρασης μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: «Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας, η σύζυγός μου είναι δεκτική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στο Θεό, την οικογένειά του και τη νέα ζωή στο Αίγιο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου

Γιατί επέλεξε να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο ο Νίκος Αναδιώτης; Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά – δες», μιλάει για… τη νέα του ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Κρατικής τηλεόρασης για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με τη σύζυγό του και τη ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Αναδιώτης για τη σύζυγό του: «Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας»

Στην εκπομπή «Μαμά – δες» μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης,ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο και την πίστη του...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου- Ο λόγος που έφυγα από την Αθήνα

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε αρχικά για την απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του, στο Αίγιο. «Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα και είναι ευτυχισμένα. Εγώ το σχολείο το τελείωσα εκεί, για καλή μου τύχη η γυναίκα μου μεγάλωσε σε επαρχία. Όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στο Θεό, την οικογένειά του και τη νέα ζωή στο Αίγιο. Το άρθρο Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Νίκος Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

Για την απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο, αλλά και για την πίστη του στον Θεό μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Κρατικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε πρώτα στην οικογένειά του. «Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»