Γιώργος Παπαγεωργίου: «Την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου στις ερωτικές σκηνές της Δανάης»
09:00 - 24/03/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός
To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου στις ερωτικές σκηνές της Δανάης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαγεωργίου: Στις Άγριες Μέλισσες έκλεινα τα μάτια στις ερωτικές σκηνές της Δανάης (Βίντεο)
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις ερωτικές στιγμές που πρωταγωνιστούσε η σύζυγός του Δανάης Μιχαλάκη στις «Άγριες Μέλισσες» που πρωταγωνιστεί - «Έκλεινα τα μάτια μου στις ερωτικές σκηνές της Δανάης»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Παπαγεωργίου: Πώς αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη;
Καλεσμένος στο «The 2Night Show», ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» και αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει ρομαντισμός στις ερωτικές σκηνές των σειρών»
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις ερωτικές σκηνές των σειρών. Δείτε αναλυτικά!
The post Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει ρομαντισμός στις ερωτικές σκηνές των σειρών» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com