Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγω;»
08:20 - 24/03/2022
Τον Χρήστος Χολίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στις πρόβες για την έναρξη των
To άρθρο Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Χολίδης: Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγώ;
Ο τραγουδιστής μίλησε για την τηλεοπτική επικαιρότητα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧρήστος Χολίδης: Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και δεν θα γινόμουν εγώ;
Θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο talent show ο Χρήστος Χολίδης, ως μέλος τη κριτικής επιτροπής; Η απάντηση του καταφατική και όχι μόνο… «Ναι, θα ήθελα και cameraman αν θέλετε στην παραγωγή αντέχω ακόμα, να κουβαλάω κιβώτια, ό,τι θέλετε, κάμερες…» είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (24/03). Θα τολμούσε να αφήσει στην άκρη το μικρόφωνο και να αναλάβει χρέη παρουσιαστή σε κάποιο πρόγραμμα; Η απάντηση του Χρήστου Χολίδη γεμάτη χιούμορ. «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής και δεν θα γινόμουν εγώ; Μην τρελαθώ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, δεν έχουμε μιλήσει, κάναμε πολύ παρέα. Είναι αξιόλογος, είναι ωραίος» είπε ο τραγουδιστής. Πώς θα χαρακτήριζε την πορεία της κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρήστος Χολίδης : «Εδώ μέχρι και ο Ράμμος έγινε παρουσιαστής, δηλαδή θα τρελαθώ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος παραδέχτηκε πως θα ήθελε να συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό show λέγοντας μάλιστα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και θα γινόμουν εγώ;»
Ο Χρήστος Χολίδης δέχτηκε κάποιες ερωτήσεις για το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μουσικό reality και οι απαντήσεις που εμπεριείχαν αρκετό […]
The post Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και θα γινόμουν εγώ;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής..»
O Χρήστος Χολίδης αναφέρθηκε στις εμφανίσεις που ετοιμάζει σε λίγες μέρες αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.
Διαβάστε το στο vita.grΧρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και θα γινόμουν εγώ;»
Πώς απάντησε ο Χρήστος Χολίδης όταν ρωτήθηκε για τα talent shows;
Διαβάστε το στο patrasevents.gr