Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγω;»

08:20 - 24/03/2022

Τον Χρήστος Χολίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στις πρόβες για την έναρξη των To άρθρο Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Χολίδης: Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγώ;

Ο τραγουδιστής μίλησε για την τηλεοπτική επικαιρότητα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρήστος Χολίδης: Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και δεν θα γινόμουν εγώ;

Θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο talent show ο Χρήστος Χολίδης, ως μέλος τη κριτικής επιτροπής; Η απάντηση του καταφατική και όχι μόνο… «Ναι, θα ήθελα και cameraman αν θέλετε στην παραγωγή αντέχω ακόμα, να κουβαλάω κιβώτια, ό,τι θέλετε, κάμερες…» είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (24/03). Θα τολμούσε να αφήσει στην άκρη το μικρόφωνο και να αναλάβει χρέη παρουσιαστή σε κάποιο πρόγραμμα; Η απάντηση του Χρήστου Χολίδη γεμάτη χιούμορ. «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής και δεν θα γινόμουν εγώ; Μην τρελαθώ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, δεν έχουμε μιλήσει, κάναμε πολύ παρέα. Είναι αξιόλογος, είναι ωραίος» είπε ο τραγουδιστής. Πώς θα χαρακτήριζε την πορεία της κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Χολίδης : «Εδώ μέχρι και ο Ράμμος έγινε παρουσιαστής, δηλαδή θα τρελαθώ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος παραδέχτηκε πως θα ήθελε να συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό show λέγοντας μάλιστα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και θα γινόμουν εγώ;»

Ο Χρήστος Χολίδης δέχτηκε κάποιες ερωτήσεις για το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μουσικό reality και οι απαντήσεις που εμπεριείχαν αρκετό […] The post Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και θα γινόμουν εγώ;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής..»

O Χρήστος Χολίδης αναφέρθηκε στις εμφανίσεις που ετοιμάζει σε λίγες μέρες αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Διαβάστε το στο vita.gr

Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιαστής και θα γινόμουν εγώ;»

Πώς απάντησε ο Χρήστος Χολίδης όταν ρωτήθηκε για τα talent shows;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»