Κώστας Αποστολάκης: Η πρόταση για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος» έγινε με παράδοξο τρόπο άλλα εγώ τον θεωρώ θεϊκό

21:12 - 23/03/2022

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σειρά του Mega, «Άγιος Παΐσιος» αλλά και το ρόλο του. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Είχα διαβάσει για τον Άγιο Παΐσιο πριν μου γίνει πρόταση για τη σειρά. Ήμουν εντυπωσιασμένος από αυτά που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος και κάποια από αυτά τα ακολουθώ στη ζωή μου. Η πρόταση για τη σειρά έγινε με παράδοξο τρόπο άλλα εγώ τον θεωρώ θεϊκό. Όταν μου έγινε πρόταση να συμμετέχω στη σειρά, εγώ βρισκόμουν στο Άγιο Ορός. Η σειρά Άγιος Παΐσιος έγινε από αγάπη, σεβασμό και από χριστιανικό πνεύμα. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά πιστεύουν στον Χριστό». Οι λόγοι που τον οδήγησαν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Τσαντ έπληξαν τη Μπόκο Χαράμ – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

Τα F-15 των ΗΠΑ έφτασαν στη Μέση Ανατολή για να ενισχύσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή

Πούτιν: Η Ουκρανία θα έπρεπε να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της για ένταξη στο ΝΑΤΟ – Πρέπει να είναι ουδέτερη

Έτοιμοι για συνομιλίες Πούτιν και Τραμπ – Προοπτικές για ρωσο-αμερικανικό διάλογο

Νέες κατηγορίες Κασσελάκη πριν το συνέδριο: «Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο- Θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή»

Δάκρυα συγκίνησης για την Έλενα Παπαρίζου στο Secret Song – Η έκπληξη που της επιφύλαξαν οι δικοί της άνθρωποι