Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου “αιφνιδίασε” τον Γιώργο Λιάγκα – «Θυμάσαι, τότε που με έκραζες»
14:30 - 06/01/2020
«Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής […]
The post Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου “αιφνιδίασε” τον Γιώργο Λιάγκα – «Θυμάσαι, τότε που με έκραζες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Πάγωσε» ο Λιάγκας με την ατάκα της:«Θυμάσαι, τότε που με έκραζες»
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και του την είπε!
Διαβάστε το στο NewsBombΑλεξάνδρα Πασχαλίδου σε Γιώργο Λιάγκα: «Θυμάσαι τότε που μ’έκραζες;»
Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής του...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα για το κράξιμό του (VIDEO)
Στον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision.
«Ήμουν στην Ελλάδα, τα θυμάσαι πολύ καλά, ειδικά εσύ τα θυμάσαι πολύ καλά, το 2004 που ήρθα να παρουσιάσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανα εκπομπές με συνεντεύξεις, με τον Μαραντόνα και άλλες προσωπικότητες και μετά έκανα την Eurovision, τότε που με έκραζες, το θυμάσαι…», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου “παγώνοντας” τον Γιώργο Λιάγκα.
«Σε έκραζα κι εγώ; Εντάξει, σχόλια κάναμε», απάντησε ο γνωστός παρουσιαστής.
«Όταν πέρασαν αυτά τα δύο μαγικά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, ήταν πανε
Διαβάστε το στο thestival.grΚαλεσμένη αιφνιδίασε τον Λιάγκα – «Θυμάσαι, τότε που με έκραζες» – VIDEO
Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία αιφνιδίασε τον παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής.
Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το απόσπασμα μόνο στο lifenewscy
Διαβάστε το στο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Άφωνος ο Λιάγκας – Θυμάσαι, τότε που με έκραζες
Στην εκοπμή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Τότε, άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision.
«Ήμουν στην Ελλάδα, τα θυμάσαι πολύ καλά, ειδικά
Διαβάστε το στο madata.grΗ Αλεξάνδρα Πασχαλίδου «στρίμωξε» τον Γιώργο Λιάγκα – «Θυμάσαι τότε που με έκραζες;» (βίντεο)
«Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής του. Η Αλεξάνδρα, τότε, άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision.
«Ήμουν στην Ελλάδα, τα θυμάσαι πολύ καλά, ειδικά εσύ τα θυμάσαι πολύ καλά, το 2004 που ήρθα να παρουσιάσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανα εκπομπές με συνεντεύξεις, με τον Μαραντόνα και άλλες προσωπικότητες και μετά έκανα την Eurovision, τότε που με έκραζες, το θυμάσαι…», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου “παγώνοντας” τον Γιώργο Λιάγκα.
«Σε έκραζα κι εγώ; Εντάξει, σχόλια κάναμε», απάντησε ο γνωστός παρουσιαστή
Διαβάστε το στο pronews.grΗ καλεσμένη “πάγωσε” τον Γιώργο Λιάγκα! «Τότε που με έκραζες, το θυμάσαι…»
«Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής του. Η Αλεξάνδρα, τότε, άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision. «Ήμουν στην Ελλάδα, τα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλεξάνδρα Πασχαλίδου: Θυμάσαι τότε που με έκραζες;
Τι είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τον «κούφανε».«Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής του. Η Αλεξάνδρα, τότε, άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision.
«Ήμουν στην Ελλάδα, τα θυμάσαι πολύ καλά, ειδικά εσύ τα θυμάσαι πολύ καλά, το 2004 που ήρθα να παρουσιάσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανα εκπομπές με συνεντεύξεις, με τον Μαραντόνα και άλλες προσωπικότητες και μετά έκανα την Eurovision, τότε που με έκραζες, το θυμάσαι…», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου «παγώνοντας» τον Γιώργο Λιάγκα.
«Σε έκραζα κι εγώ; Εντάξει,
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑλεξάνδρα Πασχαλίδου σε Γιώργο Λιάγκα: «Θυμάσαι τότε που μ’έκραζες;»
Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής του. Η Αλεξάνδρα, τότε, άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision. «Ήμουν στην Ελλάδα, τα θυμάσαι πολύ καλά, ειδικά εσύ τα θυμάσαι πολύ καλά, το 2004 που ήρθα να παρουσιάσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανα εκπομπές με συνεντεύξεις, με τον Μαραντόνα και άλλες προσωπικότητες και μετά έκανα την Eurovision, τότε που με έκραζες, το θυμάσαι…», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου «παγώνοντας» τον Γιώργο Λιάγκα. «Σε […]
Διαβάστε το στο dete.gr